Vårt arbete för att motverka spridning av Covid-19
Framtaget i enighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer för restauranger
Alla anställda håller som vanligt god handhygien och stannar hemma vid minsta symptom på sjukdom
Vi städar oftare våra egna utrymmen samt allmänna utrymmen och ytor som många rör vid ute i restaurangen
All beställning sker vid borden
All mat och dryck ska intas sittande vid bordet, ej vid baren då det kan uppstå trängsel.
Vi har enligt gällande riktlinjer tagit bort ett antal bord, inomhus och utomhus, för att ha så luftigt som möjligt i och utanför lokalen.
Max antal gäster vid varje bord är 8 st. Vi ber er gäster att inte möblera om
Vi uppmanar alla gäster att visa hänsyn och hålla ordentligt avstånd till varandra.
Vi ber också våra gäster att tvätta händerna minst innan och efter ert besök hos oss. Handsprit finns vid bardisken samt på toaletten
Menyer finns att läsa på www.rakstugan.se eller på tavlor inne i restaurangen
Borden står inte uppdukade med bestick och glas, utan dukas på och av vartefter. Personalen som hanterar disk, dukning och avdukning vidtar särskild försiktighet.
Vi hanterar inte kontanter. Betalning sker via kort eller swish.
Vi ber er kära gäster att stanna utanför om ni känner er sjuka. Vi ordnar gärna mat för avhämtning. Ring in så kommer vi ut med påsar när maten är klar.
Har ni frågor om vårt förebyggande arbete, kom gärna till oss eller annan personal på plats!
Vänligen, Helena Sandberg & Tobias Bergman, Krögare Rakstugan Kök & Bar