Vårt arbete mot Covid-19

 

Vårt arbete för att motverka spridning av Covid-19

Framtaget i enighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer för restauranger


 


Alla anställda håller som vanligt god handhygien och stannar hemma vid minsta symptom på sjukdom

 

All beställning sker vid borden

 

All mat och dryck ska intas sittande vid bordet, ej vid baren då det kan uppstå trängsel.

 

Max antal gäster vid varje bord är 8 st. Vi ber er gäster att inte möblera om

 

Ett avstånd på 1m ska hållas mellan alla sällskap


Vi uppmanar alla gäster att visa hänsyn och hålla ordentligt avstånd till varandra. 

 

Vi ber också våra gäster att tvätta händerna eller att använda den handsprit finns vid bardisken samt på toaletten

 

Menyer finns att läsa på www.rakstugan.se eller på tavlor inne i restaurangen

 

Vi ber er kära gäster att stanna utanför om ni känner er sjuka. Vi ordnar gärna mat för avhämtning. Ring in så kommer vi ut med påsar när maten är klar.


 

Har ni frågor om vårt förebyggande arbete, kom gärna till oss eller annan personal på plats!


Vänligen, Helena Sandberg & Tobias Bergman, Krögare Rakstugan Kök & Bar